foto

Gleb Stěpan Kallistov

  • nar. 17.6.2004 (15 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Molot
2013 Stalingrad

TV seriály

2019 Podkidyš (TV seriál)
2018 Matrjoška (TV seriál)
2017 Grozďja vinograda (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Perevorot (E07)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Prospekt oborony (TV seriál)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Krovavyj pereděl (S02E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tancy so smerťju (S15E12)
2014 Pisma na stěkle (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
Чёрная река (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mesť (S08E14)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Posledňaja ochota (S01E04)
Šaman (TV seriál)
Alibi (S02E09)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Staraja schema (S13E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky