foto

Craig Bench

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2001 Salsa (TV film)
1999 Cena za zlomené srdce (TV film)
What We Did That Night (TV film)
1998 Seznam mrtvých (TV film)

TV seriály

2020 All Rise (TV seriál)
Dancing at Los Angeles (E21)
Bye Bye Bernie (E14)
2019 All Rise (TV seriál)
The Joy from Oz (E11)
Long Day's Journey into ICE (E02)
Pilot (E01)
Grand Hotel (TV seriál)
A Perfect Storm (E13)
Suite Little Lies (E10)
Where the Sun Don't Shine (E07)
další epizody (4)
2017 Valor (TV seriál)
Pilot (E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Posvátné město 2/5 (S06E02)
Křižovatka (S05E19)
Něco za něco (S05E16)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Rozuzlení (S05E13)
Mrtvá zóna (S05E10)
Morální riziko (S05E07)
další epizody (6)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Trest smrti (S04E18)
Místo seskoku (S04E15)
Výpadek (S04E12)
další epizody (7)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ukázka důvěry (S03E16)
Divadlo (S03E13)
Pohřešovaná policistka (S03E10)
další epizody (7)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Vyhodnocení rizik (S02E16)
Návnada (S02E13)
Chybný úsudek (S02E10)
další epizody (6)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zamítnuto pro podjatost (S01E08)
Občanské zatčení (S01E05)
Předtím a potom (S01E02)
Closer (TV seriál)
Poslední slovo (S07E21)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Setkání (S01E01)
Closer (TV seriál)
Tichý společník (S07E15)
Santa Jack (S07E12)
Hvězdné manýry (S07E09)
další epizody (5)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Tanarak (S01E10)
Lockdown (S01E06)
Closer (TV seriál)
Živý důkaz 2/2 (S06E14)
Otázka zločinu (S06E12)
Poslední bojovnice (S06E09)
další epizody (5)
2009 Closer (TV seriál)
Ruka mrtvého muže (S05E15)
Vydat, nebo nevydat (S05E12)
Krádež identity (S05E09)
další epizody (5)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Last Call (S05E13)
Juiced (S05E11)
Kill, Baby, Kill! (S05E09)
další epizody (10)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Shoda náhod (S04E08)
Naděje je věčná (S04E05)
Nevinný (S04E02)
další epizody (7)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šílenci (S03E10)
Koleda koleda (S03E07)
Nová krev (S03E02)
další epizody (10)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právní deficity (S02E10)
Upřímně, šíleně, hluboce (S02E07)
Závan naděje (S02E04)
další epizody (6)
2004 D.A., The (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Vyšší princip (S01E09)
Změna je život (S01E04)
Případy na hlavu (S01E01)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2002 Girls Club (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Popojedem (S05E22)
Já a mé druhé já (S05E21)
Tom Dooley (S05E18)
další epizody (6)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S05E06)
Bezpečná vzdálenost (S05E03)
Včelí královna (S04E21)
další epizody (6)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Vánoce přicházejí (S04E06)
Třetí je navíc (S04E03)
Hlavní podezřelý (S03E15)
další epizody (4)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Změna je život (S03E06)
Greena viděti (S03E03)
Znám ho nazpaměť (S02E23)
další epizody (7)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
To nemůžeš nikdy vědět (S02E09)
Co kdyby... (S02E08)
Pozvání na večeři (S02E03)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
A Wrenching Experience (S04E17)
A Remington Original (S04E14)
Alice Doesn't Fit Here Anymore (S04E11)
1996 Policie New York (TV seriál)
Unembraceable You (S04E08)
Where's 'Swaldo (S04E04)
Thick Stu (S04E02)
další epizody (7)
1995 Policie New York (TV seriál)
Cold Heaters (S03E08)
Dirty Laundry (S03E05)
Torah! Torah! Torah! (S03E02)
další epizody (8)
1994 Policie New York (TV seriál)
The Final Adjustment (S02E06)
Cop Suey (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky