foto

Richard Cranor

  • nar. 14.6.1974 (46 let)
    Decatur, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ultra Low
2016 Beta Test
2015 Star Leaf
2006 Bullets, Blood & a Fistful of Ca$h
2005 Simply Fobulous
2004 The Life and Times of MC Beer Bong

TV seriály

2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
The New World (S01E01)

Dokumentární

2014 Kalifornský vyšetřovatel (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Star Leaf

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky