foto

Miloslav Kráľ

  • nar. 14.7.1975 (43 let)
    Žiar nad Hronom, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa v roku 1975 v Žiari nad Hronom, vyrastal na Ihráči. Pochádza z učiteľskej rodiny, mama je psychologička a otec riaditeľ základnej školy. Absolvoval gymnázium v Žiari nad Hronom a dvakrát VŠMU – herectvo a filmovú réžiu. Pracoval v divadlách v Martine, Nitre a v Žiline. Zahral si vo viacerých seriáloch, z ktorých najpopulárnejšie sú Búrlivé víno, Ordinácia v ružovej záhrade, Dr. Ludsky, Vdova či Kolonáda a venuje sa tiež hudbe a filmu.

Monika "monalisa69" C.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prázdniny: Vánoční dobrodružství (TV film)
2017 Toto nie je o nás
2015 Zločin a trest (divadelní záznam)
2014 Tri prasiatka (divadelní záznam)
2013 Repríza (studentský film)
2012 Filmoviedky: Evina krížová cesta - náhradná matka (TV film)
2011 Čerešňový chlapec (TV film)
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
1998 Co chytneš v žitě

TV seriály

2018 Hotel (TV seriál)
Štipni ma (S01E08)
Labyrint srdca (S01E07)
Leopold Mašlička (S01E06)
další epizody (8)
Ministři (TV seriál)
Vyznamenanie (E12)
Extrémisti (E11)
Ploštica (E10)
další epizody (12)
Sestričky (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2015 Kukučka (TV seriál)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Sestry (E10)
Volanie o pomoc (E09)
Workoholik (E08)
další epizody (10)
Superhrdinovia (TV seriál)
Medaila (E07)
Vdova (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Nevinní (TV seriál)
Láska všetko mení (E32)
Stratiť všetko (E31)
Trosky (E30)
další epizody (18)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Bůh spánku (E03)
Nevinní (TV seriál)
Krv nie je voda (E14)
Láska je slepá (E13)
V pasci (E12)
další epizody (14)
Zlomok sekundy (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2017 Nesmrtelný les - vyp.
Žijem Dunajom (TV film) - vyp.
Živá řeka - vyp.
2016 Život v oblacích - vyp.
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2016 Dosky 2016 (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Koncert (studentský film)
2013 Repríza (studentský film)

TV seriály

2015 Susedské prípady (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Koncert (studentský film)
2013 Repríza (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Koncert (studentský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace