foto

Josiane Pinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Adults in the Room
2008 Marie et Madeleine (TV film)
2005 Honba za láskou (TV film)
2000 Passage interdit (TV film)
1995 Zloděj a boxer
1992 Room Service
1989 Bille en tete
Invité surprise, L'
1987 Rozmařilý život Gérarda Floqua
1986 Bonheur a encore frappé, Le
1985 D'amour et d'eau chaude (TV film)
Telefon zvoní vždycky dvakrát
1983 Derelitta, La

TV seriály

2010 Virtuoses, Les (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 První polibky (TV seriál)
1989 Tribunal (TV seriál)
1988 Drôles d'histoires (TV seriál)
1980 Incorrigibles, Les (TV seriál)

TV pořady

1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky