foto

Joseph Dougherty

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Opuštěná a podvedená (TV film)

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Farewell, My Lovely (S07E19)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
Where Somebody Waits for Me (S06E16)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
Oh What Hard Luck Stories They All Hand Me (S05E18)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Hra stínů (S04E19)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Farewell, My Lovely (S07E19)
In the Eye Abides the Heart (S07E15)
Playtime (S07E11)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
Bedlam (S07E02)
Did You Miss Me? (S06E19)
Where Somebody Waits for Me (S06E16)
další epizody (4)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
Songs of Experience (S06E03)
Songs of Innocence (S06E02)
The Melody Lingers On (S05E23)
další epizody (5)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
No One Here Can Love or Understand Me (S05E11)
Surfování afrodisů (S05E03)
Hra stínů (S04E19)
další epizody (4)
2013 Ravenswood (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Hrob nového světa (S04E13)
Čas tváře (S04E04)
Kočičí kolébka (S04E03)
další epizody (5)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Temná jízda (S03E13)
Ukradené polibky (S03E08)
Království slepých (S03E03)
další epizody (6)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Pod povrchem (S02E07)
Loučení (S02E02)
Někdo, kdo by mě hlídal (S01E20)
další epizody (5)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Prosím, mluvte o mně, až budu mrtvá (S01E08)
Už mě slyšíte? (S01E04)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Ozymandias 2.0 (S02E05)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Ravenswood (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1987 thirtysomething (TV seriál)

TV pořady

1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace