foto

Joseph Dougherty

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Opuštěná a podvedená (TV film)

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Farewell, My Lovely (S07E19)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
Where Somebody Waits for Me (S06E16)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Prolhané krásky (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)

TV pořady

1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace