foto

Jay Laga'aia

  • nar. 10.9.1963 (56 let)
    Auckland, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Half Dead
2016 The Spa
2012 The Unbroken
2009 Lightswitch
Makazie One
Svítání
2008 Zapomenutý ostrov
Zombies! Zombies! Zombies!
2006 Solo
2005 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
2002 Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
2000 Vítr do plachet (TV film)
1988 Navigátor: Středověká odysea
Never Say Die

TV seriály

2017 Drop Dead Weird (TV seriál)
2009 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Conversion (S01E15)
Hartland (S01E14)
2008 Bed of Roses (TV seriál)
Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
Larry the Lawnmower (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Destiny (S01E02)
Prophecy (S01E01)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
2000 Street Legal (TV seriál)
Xena (TV seriál) - herec, a.z.
Pointy (S05E11) - a.z.
Lyra, Lyra, srdce svírá (S05E10)
1998 All Saints (TV seriál)
Tales of the South Seas (TV seriál)
The Violent Earth (TV seriál)
1997 Xena (TV seriál)
Komedie plná Erota (S02E22)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1995 Mysterious Island (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Hříchy minulosti (S01E01)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1991 Odvrácená strana ráje (TV seriál)
Soldier Soldier (TV seriál)
1984 Heroes (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Spicks and Specks (TV pořad)
2002 Celebrity Big Brother for Charity Live (TV pořad)
2000 Big Time, The (TV pořad)
Russell Gilbert Live (TV pořad)
Starstruck (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)
1987 Spot On! (TV pořad)
1966 Play School (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky