foto

Raul Richter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise ins Piemont (TV film)
Rosamunde Pilcher: Otcovo dědictví (TV film)
1999 Die Handschrift des Mörders (TV film)

TV seriály

2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Bruchstellen (S04E03)
2017 Offscreen (TV seriál)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Výš, dál, rychleji! (S15E13)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Zeit der Entscheidung - Die Soap Deiner Wahl (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mit Bock durchs Land (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Jungen gegen Mädchen (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Let's Dance (TV pořad)
1992 Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky