foto

Richard Gross

  • nar. 1948
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Guitar Man
2017 Saltwater
2016 Švýcarák
2015 Alcatraz Prison Escape: Deathbed Confession
2012 Na divoké vlně
The Awakened
2008 Milk
Víno roku
2007 7eventy 5ive
2006 Something in the Clearing
Řezník
2005 Kaliforňanky
Vzpomínáme (TV film)
2003 Od srdce k srdci (TV film)
Osamělý mstitel
2002 The Last Place on Earth
2001 Ohnivé inferno
Song of the Lark, The (TV film)
Temná voda
2000 Muž jiné ženy (TV film)
1999 Dumbarton Bridge
1997 Druhá občanská válka (TV film)
George B.
Město šílenců
Vhoďte minci (TV film)
1996 Chuť strachu
Fenomén
Gambler
Grand Avenue (TV film)
Kukuřičné děti: Zjevení
The Siege at Ruby Ridge (TV film)
Vows of Deception (TV film)
1995 Deadly Whispers (TV film)
Uloupená nevinnost (TV film)
1993 Zkažená krev (TV film)
1989 Blades
1984 Breakin': Electric Boogaloo

TV seriály

2017 Proč? 13x proto (TV seriál)
2014 Hledání (TV seriál)
Looking for a Plus-One (S01E07)
2012 Alcatraz (TV seriál)
2010 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Targets (E14)
Tunnel Vision (E11)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Bad Day at Work (E03)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Brass v Hollywoodu (S05E20)
2004 Advokáti (TV seriál)
Police State (S08E11)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Guns Not Butter (S04E12)
2002 Fastlane (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nepříčetnost (S01E08)
U konce s dechem (S01E07)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S02E05)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Cliques (S03E21)
Reese Drives (S03E13)
Lois' Makeover (S03E10)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Health Scare (S03E06)
Charity (S03E05)
2000 Býk (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Take This Sabbath Day (S01E14)
Will a Grace (TV seriál)
Komu patří Ben? I. (S02E23)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
The Maya Connection (E19)
Big Brother's Secret (E15)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vrozený talent (S09E05)
1997 Port Charles (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Žraločí horečka (S07E01)
1995 Land's End (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Love Street (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Washingtonská aféra II (S03E08)
Washingtonská aféra I (S03E07)
Superman (TV seriál)
Zvuková bariéra (S02E02)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Dokumentární

2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky