foto

Konstantin Anisimov

  • nar. 22.5.1966 (53 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Gadkie lebedi
2005 Lucky: No Time for Love
2004 Imeniny
2002 Ruská archa
2001 Býk
1997 Bratr
1996 Půlnoc v Petrohradu
Vaska Nechměviset
1995 Bullet to Beijing (TV film)
1993 Tiché stránky
1986 Sošedšije s něbes

TV seriály

2019 Zamok iz peska (TV seriál)
2018 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nadojevšij dolg (S16E40)
2016 Šef (TV seriál)
Drugaja sila (S04E12)
Kollegija (S04E02)
2015 Takaja rabota (TV seriál)
Ljuďam svojstvenno ošibaťsja (S01E35)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Zvonok (S02E13)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Polovinki něvozmožnogo (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Nočnaja těň (S08E18)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Smertělnyje opyty (S01E09)
PPS (TV seriál)
Založniki (S02E24)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ljubov i karavaj (S04E01)
2010 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Na polnom chodu (S04E02)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Těmnota (S03E26)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Založnik (S01E17)
2007 Gončije (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
Legenda o Tampuke (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vybor oružija (S04E06)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
Episode 2 (S06E02)
Episode 1 (S06E01)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
U každogo v škafu svoj skelet. Časť 2 (S04E03)
U každogo v škafu svoj skelet. Časť 1 (S04E02)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky