foto

Andrej Šimko

  • nar. 22.8.1969 (50 let)
    Atamanskaya, Krasnodarskiy kray, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šag v bezdnu (TV film)
2017 Ničej
2015 Expirijens
2014 Process
2013 7 glavnych želanij
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
2006 Gadkie lebedi
Travesti
2005 Lopuchi
2000 Rožděstvěnskaja mysterija

TV seriály

2019 Selfi na pamjať (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Jedinstvennyj variant (E05)
Krylja Imperii (TV seriál)
Slepyje (E06)
Maski (E05)
Čužoje lico (TV seriál)
Razrešajuščaja sposobnosť (E04)
2016 Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E14)
2015 Družina (TV seriál)
Suďba prestola. Časť 2 (E08)
Suďba prestola. Časť 1 (E07)
Vremja žertvy. Časť 2 (E06)
další epizody (8)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Bez oružija (S01E01)
Čuma (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Živoj trup (S01E17)
Pepel (TV seriál)
Princip Chabarova (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Zarplata (S02E03)
2012 Šef (TV seriál)
Čužije děňgi (S01E10)
Pereděl (S01E09)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zmeja v trave (S07E01)
2011 Něbesnyj sud (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Panaceja (S06E08)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
2009 Kaťa (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Blondinka na doroge (S03E02)
Litějnyj (TV seriál)
Otcy i děti (S02E08)
2007 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 9 (S10E09)
Episode 7 (S10E07)
Episode 6 (S10E06)
další epizody (5)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Zaveščanije (S02E13)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Čudovišče poněvole (S01E11)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Vesenněje obostrenije (S02E02)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Marionětki (S02E04)
2001 Krot (TV seriál)
Čjornyj voron (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Saldo-buldo. Časť 2 (S04E13)
Saldo-buldo. Časť 1 (S04E12)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mol blednaja (S01E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky