foto

Oleg Volkov

  • nar. 15.7.1973 (46 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Koridor života
2013 Na kryljach
2012 Já chci taky
2011 Beglecy (TV film)
2009 Otstavnik (TV film)
2008 Alexandr: Něvská bitva

TV seriály

2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Bunt na korable (E03)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ložnyj chod (S01E25)
Policejskij učastok (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Nam s toboj ně po puti (S01E07)
2014 Cholodnyj rasčet (TV seriál)
Gastroljory (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Linija Marty (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Gastarbajtěr (S08E22)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Koma (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Znakomstvo (E01)
Krik sovy (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Synovnij dolg (S01E05)
Princip Chabarova (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Zarplata (S02E03)
Šaman (TV seriál)
Zaščita (S02E12)
Doznavatěl (TV seriál)
Něstandartnyj podchod (S02E15)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Syn (S01E21)
Čužije děňgi (S01E10)
Litějnyj (TV seriál)
Razvodka (S07E02)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Černyj Feniks (S01E06)
Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Angel-Chranitěl (S02E01)
Litějnyj (TV seriál)
Ugroza (S06E05)
Těni prošlogo (S06E01)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Istina dlja Platona (S01E01)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Klijent vsegda prav (S04E07)
2009 Kaťa (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Vojna (S03E27)
V ogně (S02E11)
2007 Gončije (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky