foto

Andrej Siganov

  • nar. 2.12.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kačeli
2007 Osoběnnosti nacionalnoj podljodnoj lovli, ili Otryv po polnoj
2003 Russkij specnaz

TV seriály

2014 Doroga domoj (TV seriál)
2011 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Renegat (S05E25)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Zakon mesti (S03E12)
Druzja (S03E10)
Bezumnyj uik-end (S03E07)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Jantarnyj baron (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kurjer (S03E19)
Protěčka (S03E11)
2006 Viking (TV seriál)
2005 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 9 (S07E09)
Episode 8 (S07E08)
další epizody (5)
2004 Specnaz po-russki 2 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Grjaznaja bomba (E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky