foto

Erik Kenija

  • nar. 17.5.1965 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špion №1
2016 Petěrburg. Tolko po ljubvi
2013 Rol
2010 Podsadnoj
2001 Skaz pro Fedota-strelca

TV seriály

2019 Jesť ňuansy (TV seriál)
Podkidyš (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Zveriněc (E08)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Tajny sledstvija (TV seriál)
Ličnyje intěresy (S16E05)
2015 Něvskij (TV seriál)
Opasen pri zaděržanii (S01E12)
Ubijstvo na trojich (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Krovavyj pereděl (S02E02)
2014 Mažor (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Plata po sčjotčiku (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Koma (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Michalyč (S01E23)
Strasti po Antipinu (S01E18)
Živoj trup (S01E17)
Šef (TV seriál)
Prigovor (S02E30)
Doznavatěl (TV seriál)
Skorosť (S02E21)
Vymogatěl (S02E14)
Usluga (S02E02)
2012 Kulinar (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Viktorija (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
U vsech na glazach (S01E21)
Litějnyj (TV seriál)
Podozrevajemyj (S06E11)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zolotaja strela (S04E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačja radosť (S09E24)
2007 Gončije (TV seriál)
Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Jantarnyj baron (TV seriál)
2006 Vyzov (TV seriál)
Inkubacionnyj period (S02E02)
2005 Brežněv (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Piraty XXI veka (S01E04)
Sčastlivyj (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Počerk ubijcy (S01E01)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
Specnaz 2 (TV seriál)
Ženskij roman (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
Čjornyj voron (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rožděstvo (S02E22)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky