foto

Marie Pilátová

  • nar. 14.5.1921
  • zem. 20.1.2015 (93 let)
    Hoštice, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Protektor
1991 Slunce, seno, erotika
1989 Slunce, seno a pár facek
1983 Slunce, seno, jahody

Dokumentární

2014 Slunce, seno, 30 LET!
2008 Slunce, seno, vesnice (TV film)

TV pořady

2003 Slunce, seno, Helena (TV pořad)
2002 Benefice Zdeňka Trošky (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace