foto

Robin Mossley

  • nar. 3.4.1955 (63 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Connorsova válka
2005 Maximální limit
Škola života (TV film)
2003 Péčko pro začátečníky
Vánoční skřítek
Živel
2002 Svatý hříšník (TV film)
Vánoční příběh (TV film)
2001 Sports Pages, The (TV film)
2000 Trixie
Řetěz bláznů
1999 Drsňák Dudley
1995 Soud cti (TV film)
1994 Deník Evelyn Lau (TV film)
Zrada a pomsta (TV film)
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
Dying to Remember (TV film)
1991 Pravdu zná jen moře (TV film)
1987 Vánoce, Vánoce přicházejí (TV film)
1986 Zachránce rodiny (TV film)
1983 Deserters
Riding Fast

TV seriály

2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Ashes to Ashes (S01E09)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Morpheus (S10E02)
2004 4400 (TV seriál)
Nový a zlepšený Carl Morrissey (S01E02)
2003 Alienated (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Akce a reakce (S01E04)
2002 Jeremiah (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Časová smyčka (S04E06)
1999 Hope Island (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
Super Dave's All Stars (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Terma (S04E09)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Naše město (S02E24)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Mladý srdcem (S01E16)
1992 Highlander (TV seriál)
North of 60 (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace