foto

Eduardo Verástegui

  • nar. 21.5.1974 (45 let)
    Mante, Tamaulipas, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Little Boy
Policajt ze sámošky 2
2012 Pro větší slávu
2009 The Butterfly Circus
2006 Bella
2005 Meet Me in Miami
2003 Všechny chtějí Papiho

TV seriály

2017 Kevin si počká (TV seriál)
Trainer Wreck (S02E11)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Dokonalý muž (S06E12)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Spravedlnost (S01E14)
2001 Salomé (TV seriál)
1999 Navzdory osudu (TV seriál)
Tres mujeres (TV seriál)
1998 Soñadoras (TV seriál)
Una luz en el camino (TV seriál)
1997 Mi querida Isabel (TV seriál)

Hudební videoklipy

2001 Jennifer Lopez - Ain't It Funny (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Little Boy
2006 Bella

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace