foto

Eduardo Verástegui

  • nar. 21.5.1974 (45 let)
    Mante, Tamaulipas, Mexiko

Herecká filmografie

Filmy

2015 Little Boy
Policajt ze sámošky 2
2012 Pro větší slávu
2009 The Butterfly Circus
2006 Bella
2005 Meet Me in Miami
2003 Všechny chtějí Papiho

TV seriály

2016 Kevin si počká (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Salomé (TV seriál)

Galerie (18)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace