foto

Vitalij Saltykov

  • nar. 9.12.1970 (49 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Kuda těčjot more

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
2011 Split (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Geroj dňa (S05E08)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dolgo i sčastlivo (S04E11)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Imperija pod udarom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky