foto

Nikolaj Šatochin

  • nar. 30.9.1960 (60 let)
    Samara, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dovlatov
2016 Monach i běs
2012 Horda
2006 Mečenosec
2004 72 metrů
2003 A poutru oni prosnulis
1994 Uvlečenija
1993 Maleňkije čelověčki Bolševistskogo pěreulka, ili Choču piva
1992 Groza nad Rusju
Útlocitný policajt
1988 Trudno pěrvyje sto let

TV seriály

2018 Suchar (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2017 Psichologini (TV seriál)
2016 Almazy Stalina (TV seriál)
Graždanskij brak (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Maestro (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Cezar (TV seriál)
Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2013 Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2009 Princessa i niščenka (TV seriál)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Experty (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Ličnoje dělo (S04E01)
2004 Advokat (TV seriál)
Pobeg (S01E02)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Ogoň něbesnyj (S02E04)
2002 Russkije amazonki (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky