foto

Dominic Howard

  • nar. 7.12.1977 (40 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dominic Howard neboli zkráceně Dom Howard je bubeník britské kapely Muse. Narodil se nedaleko Manchesteru ve městě Stockport, poté se přestěhoval do městečka Teignmouth. V jedenácti letech začal hrát na bicí.

Na škole hrál poprvé v kapele Carnage Mayhem, ke které se poté připojil i Dominicův kamarád Matt Bellamy. Kapela se rozpadla, ale Dom a Matt se seznámili s Chrisem Wolstenholmem, který v té době hrál v jiné kapele na bicí. Dom s Mattem ho přesvědčili aby zkusil basovou kytaru a tak postupně vznikla kapela v dnešním složení.

V roce 2004 na festivalu v Glastonbury odkud je záznam koncertu ABSOLUTION TOUR zemřel Dominicovi otec na infarkt. Dom měl naštěstí velkou podporu v přátelích z kapely a v rodině, a tak se brzo psychicky zotavil.

Dominic Howard je levák, a proto jsou jeho bicí zrcadlově obrácené. Jako bubeník se inspiroval v Nicku Masonovi z Pink Floyd, Rogeru Taylorovi z Queen nebo také v Davu Grohlovi z Nirvany.

Dominik "poz3n" Dolejš

Herecká filmografie

Filmy

2018 Muse Drones World Tour (koncert)

Dokumentární

2013 Muse - koncert 2013 (koncert)
2008 Muse: HAARP (koncert)
2005 Live 8 (koncert)
Muse: Absolution Tour (koncert)
2002 Muse Hullabaloo: Live at Le Zenith, Paris (koncert)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2011 Grammy Awards 2011 (TV pořad)
2007 The BRIT Awards 2007 (TV pořad)
2004 The BRIT Awards 2004 (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Muse - Pressure (hudební videoklip)
Muse - Something Human (hudební videoklip)
Muse - The Dark Side (hudební videoklip)
Muse - Thought Contagion (hudební videoklip)
2017 Muse - Dig Down (hudební videoklip)
2016 Muse - Aftermath (hudební videoklip)
2015 Muse - Dead Inside (hudební videoklip)
Muse - Mercy (hudební videoklip)
Muse - Psycho (hudební videoklip)
2013 Muse - Panic Station (hudební videoklip)
Muse - Supremacy (hudební videoklip)
2012 Muse - Madness (hudební videoklip)
2010 Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) (hudební videoklip)
Muse - Resistance (hudební videoklip)
2009 Muse - Undisclosed Desires (hudební videoklip)
Muse - Uprising (hudební videoklip)
2007 Muse - Invincible (hudební videoklip)
Muse - Map of The Problematique (hudební videoklip)
2006 Muse - Knights of Cydonia (hudební videoklip)
Muse - Starlight (hudební videoklip)
Muse - Supermassive Black Hole (hudební videoklip)
2004 Muse - Butterflies and Hurricanes (hudební videoklip)
Muse - Sing for Absolution (hudební videoklip)
2003 Muse - Hysteria (hudební videoklip)
Muse - Stockholm Syndrome (hudební videoklip)
Muse - Time Is Running Out (hudební videoklip)
2002 Muse - Dead Star (hudební videoklip)
Muse - In Your World (hudební videoklip)
2001 Muse - Bliss (hudební videoklip)
Muse - Feeling Good (hudební videoklip)
Muse - Hyper Music (hudební videoklip)
Muse - New Born (hudební videoklip)
Muse - Plug In Baby (hudební videoklip)
2000 Muse - Sunburn (hudební videoklip)
Muse - Unintended (hudební videoklip)
1999 Muse - Muscle Museum (hudební videoklip)
Muse - Uno (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace