foto

Zoë Lund

  • nar. 9.2.1962
    New York City, New York, USA
  • zem. 16.4.1999 (37 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Hot Ticket
1992 Poručík

Herecká filmografie

Filmy

1997 Dreamland
1994 Vraždící zbraň
1993 Hot Ticket
1992 Poručík
1989 Exquisite Corpses
The Houseguest
1984 Special Effects
1981 Anděl pomsty

TV seriály

1988 Hothouse (TV seriál)
1985 Miami Vice (TV seriál)
The Prodigal Son (S02E01)

Dokumentární

2002 Jonas at the Ocean
1989 Heavy Petting

Režijní filmografie

Filmy

1993 Hot Ticket