foto

Sandra Bullock

  • nar. 26.7.1964 (53 let)
    Arlington, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Golden Globes

BAFTA

  • 2014 -Gravitace (Nejlepší herečka v hlavní roli)

Razzies

AACTA International Awards

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bird Box
Debbie a její parťačky
2015 Mimoni
Vítězství je naše
2013 Aningaaq
Drsňačky
Gravitace
2011 Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
2009 Návrh
Slečna zamilovaná
Zrození šampióna
2007 Předtucha
2006 Dům u jezera
Pochybná sláva
2005 Miláček
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
2004 Crash
2002 Láska s výstrahou
Podivná tajemství
Vzorec pro vraždu
2000 28 dní
Famous
Slečna Drsňák
Stydlivý polda
1999 Živelná pohroma
1998 Magická posedlost
Making Sandwiches
Princ Egyptský
Přístav naděje
Vítejte v Hollywoodu
1997 Nebezpečná rychlost 2: Zásah
1996 Láska a válka
Uloupená srdce
Čas zabíjet
1995 Síť
Zatímco jsi spal
1994 Mafie a já
Nebezpečná rychlost
1993 Amazonka v plamenech
Demolition Man
Věc zvaná láska
Záhadné zmizení
Zápas s Hemingwayem
1992 Když skončí večírek
Nápoj lásky č. 9
1989 Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (TV film)
Rychle v balíku
Vražda v Central Parku (TV film)
Who Shot Patakango?
1987 Hangmen

TV seriály

2002 George Lopez (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
Working Girl (TV seriál)
1988 Starting from Scratch (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Prime Ministers: The Pioneers
2008 No Subtitles Necessary: Laszlo & Vilmos
2006 Celebrity Weddings: In Style (TV film)
2004 V záři reflektorů (TV seriál)
2003 Women on Top: Hollywood and Power (TV film)
2002 Inside 'Speed'
2000 Celebrity Profile: Sandra Bullock (TV film)
Conversations with Jon Turteltaub
1998 Waking in Mississippi
1997 The Making of 'Speed 2: Cruise Control' (TV film)
1994 Making of 'Speed', The (TV film)
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2018 Oscar 2018 (TV pořad)
2016 The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2014 40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
86. Annual Academy Awards (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
The 20th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
The EE BAFTA Film Awards 2014 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 39th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 84. Annual Academy Awards (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2012 (TV pořad)
2011 83. Annual Academy Awards (TV pořad)
Zblízka (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2010 82. Annual Academy Awards (TV pořad)
MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2009 2009 MTV Movie Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2006 2006 MTV Movie Awards (TV pořad)
78. Annual Academy Awards (TV pořad)
Comedy Central Roast of William Shatner (TV pořad)
Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
2005 2005 MTV Movie Awards (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Teen Choice Awards 2005, The (TV pořad)
2004 76. Annual Academy Awards (TV pořad)
Tavis Smiley (TV pořad)
2003 2003 Annual BAFTA/LA Cunard Britannia Awards (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 74. Annual Academy Awards (TV pořad)
Mornings with Kerri-Anne (TV pořad)
2001 The Teen Choice Awards 2001 (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1999 The Teen Choice Awards 1999 (TV pořad)
1996 68. Annual Academy Awards (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
taff (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1971 Film '72 (TV pořad)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1998 Making Sandwiches

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(7 533)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace