foto

Vladimír Tausinger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Vlci ve městě (TV film)
1998 Co chytneš v žitě
Spravedlivý Bohumil (TV film)
1996 O princezně, měsíci a hvězdě (TV film)
1993 Proces
1988 Mikola a Mikolko
Čertovo vrece (TV film)

TV seriály

2004 Redakce (TV seriál)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Primář (S02E12)
Náledí (S02E04)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Ukazatel směru (S01E21)
Klíční kost (S01E08)
Konkurs (S01E07)
1987 Gagman (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Tuzemský konzumní (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace