foto

Tom Lawrence

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Král
2017 Undercliffe
2014 Shakespeare's Globe: A Midsummer Night's Dream
2011 Čas hrdinů
2004 Případy inspektora Lynleyho: Honba za správným hříšníkem (TV film)

TV seriály

2020 Dopis pro krále (TV seriál)
To je ale zlatíčko! (E02)
Bouřkové mraky připlouvají (E01)
The Head (TV seriál)
Třetí den (TV seriál)
Last Day - The Dark (E06)
Tuesday - The Daughter (E05)
Sunday - The Ghost (E03)
další epizody (4)
2019 Kateřina Veliká (TV seriál)
2016 Koruna (TV seriál)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
2014 Babylon (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2012 Shakespeare Uncovered (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky