foto

Aline Pilato

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Il fulgore di Dony
2017 Manuel
2016 L’abbiamo fatta grossa
2011 Amici miei - Come tutto ebbe inizio
2010 Una sconfinata giovinezza
2009 Smutný jezdec (TV film)
1997 Le mani forti
1994 Perdiamoci di vista!
S.P.Q.R. 2000 e 1/2 anni fa

TV seriály

2006 Capri (TV seriál)
2005 Provaci ancora prof! (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1999 Commesse (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky