foto

Elsa Kikoïne

  • nar. 2.3.1977 (43 let)
    Suresnes, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 À l'aveugle
2010 Dva pitomci z Paříže
Paul et ses femmes (TV film)
Zítra se vdávám (TV film)
2009 Malé vraždy Agathy Christie: Dům na útesu (TV film)
2005 Můj život ve vzduchu
2003 Booze Cruise, The (TV film)
Phares dans la nuit
2002 Ces jours heureux
Matka a dcera - návod k použití (TV film)
Společenství Druidů
2001 Fantom Paříže
2000 Marquis, Le
Nos jolies colonies de vacances (TV film)
1998 Belle grand-mère (TV film)

TV seriály

2016 Section Zero: Sekce Nula (TV seriál)
Du sang et des larmes (E08)
Bloc 13 (E07)
Au royaume des morts (E02)
další epizody (4)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Zones d'ombre (S01E03)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Dose létale (S06E04)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Far Ouest (S07E12)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 David Nolande (TV seriál)
2005 Trois femmes flics (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Frank Riva (TV seriál)
L'Homme traqué (S02E03)
L'Ange rouge (S02E02)
Les Loups (S02E01)
2003 Frank Riva (TV seriál)
Le Dernier des trois (S01E03)
La Croix étoilée (S01E02)
L'Homme de nulle part (S01E01)
2002 Juliette Lesage, médecine pour tous (TV seriál)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
Telle mère, telle fille (S01E01)
Semailles et les moissons, Les (TV seriál)
2000 Baie ouest (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Dopis z lásky (S01E19)
1999 Monos, Les (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Blague à part (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky