foto

Ai Maeda

  • nar. 4.10.1983 (37 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
Meitantei Conan: Džúičininme no Striker
2010 Kingu gemu
Nanase futatabi
Wakiyaku monogatari
2009 Choshokutei (TV film)
Senricu meikjú 3D
2008 Asahiyama dôbutsuen: Pengin ga sora o tobu
Hitmaker: aku jú monogatari (TV film)
Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
2007 Asami Mitsuhiko Series 25 Himejima Satsujin Jiken (TV film)
Kino no tabi: the Beautiful World - Byōki no kuni - For you
Purukogi
The Yakiniku Movie: Bulgogi
2006 Kami no hidarite akuma no migite
Nihon činbocu
Zápisník smrti: Poslední jméno
2005 Azumi 2
Kamyu nante shiranai
Kino no tabi: the Beautiful World - life goes on
2003 Battle Royale II: Requiem
Gúzen ni mo saiaku na šónen
2001 Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki
2000 Battle Royale
1999 Gamera 3: Džašin kakusei
1998 Konya wa Eigyouchu (TV film)
Šinsei: Toire no Hanako-san
1995 Toire no Hanako-san

TV seriály

2020 Asatir: Mirai no mukašibanaši (TV seriál)
2014 Rasuto Hopu (TV seriál)
2012 Kaitakushatachi (TV seriál)
2009 Kasouken no Onna (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
2008 4 šimai tanteidan (TV seriál)
2007 Sakura-šo no onnatači (TV seriál)
2006 Sengoku džieitai (TV seriál)
2003 Boku no mahō tsukai (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Yasashii Kuni (E13)
Heiwa na Kuni (E12)
Kanojo no Tabi (E11)
další epizody (13)
2002 Aibó (TV seriál)
1997 D×D (TV seriál)
1996 Hamidaši keidži džónecukei (TV seriál)
1995 Kaiki Club (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky