foto

Paola Pascolini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Rodolfo Valentino - La leggenda (TV film)
2012 Ani s tebou, ani bez tebe (TV film)
2009 Matky to vědí nejlíp (TV film)
2007 Le ragazze di San Frediano (TV film)
Ma chi l'avrebbe mai detto... (TV film)
Syn luny (TV film)
2006 Otec nevěst (TV film)
2005 Bambino sull'acqua, Il (TV film)
2003 Chiaroscuro (TV film)
2002 Padri (TV film)
2000 Piovuto dal cielo (TV film)
1998 Complici, Le
1997 Obchod století (TV film)
1996 Luna a ta druhá
1988 E non se ne vogliono andare! (TV film)
Taxi Killer
Una casa a Roma (TV film)
1987 Chi c'è c'è
1984 Signore e signori

TV seriály

2012 Sposami (TV seriál)
2006 Capri (TV seriál)
2004 Al di là delle frontiere (TV seriál)
2002 Lo zio d'America (TV seriál)
1998 Un medico in famiglia (TV seriál)
1997 La dottoressa Giò (TV seriál)
Mamma per caso (TV seriál)
1996 Uno di noi (TV seriál)
1986 Diciottanni - Versilia 1966 (TV seriál)
1985 Investigatori d'Italia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky