foto

Sterling Knight

  • nar. 5.3.1989 (28 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rodilý Texasan, zpěvák a herec Sterling Knight se narodil 5.3. 1989 v Houstonu. Své dětství prožil v Sugarlandu se svými rodiči, bratrem Spencerem a se sestrou Samanthou. Jejich společným koníčkem je mimo jiné také zpěv, který Sterling předvedl v hlavní úloze Disney filmu Starstruck. Svou vášeň pro herectví objevil už v raném věku a poté co absolvoval několik školních her byl o své budoucí kariéře přesvědčený.

Svou hereckou filmovou kariéru započal menšími vedlejšími úlohami v seriálech jako jsou CHIRURGOVÉ nebo CLOSER. Hostoval v Disneyho seriálu pro malé děti HANNAH MONTANA a dostal jednu z hlavních rolí v seriálu SONNY VE VELKÉM SVĚTĚ, kde účinkuje jako Chad Dylan Cooper. Mezi jeho přelomové role patří role syna Alexe ve filmu ZNOVU 17, kde se setkal s herci jako Matthew Perry nebo Zac Efron. Svůj pěvecký talent jsme ho mohli vidět předvést ve filmu STARSTRUCK, ve kterém září jako vycházející hvězda, jež má nad hlavu veškeré slávy. Do budoucna ho můžeme vidět ve filmu PRIVILEGED po boku Nikki Reed známé z Twilight ságy o upírech.

Dnes žije v Los Angeles se svou spolubydlící a ve svém volném čase rád hraje na kytaru a komunikuje s fanoušky.

Skeebe

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Man from Earth: Holocene
2016 Different Flowers
2015 It Snows All the Time
2014 Landmine Goes Click
2012 Tranzit
2010 Monster Heroes
Privileged
Příběh moderní Popelky
Rande s hvězdou (TV film)
2009 Balls Out: Garyho výzva
Znovu 17
2006 Career Day
2005 Calm

TV seriály

2014 Hotwives of Orlando, The (TV seriál)
2011 So Random! (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 MacKenzie Falls (TV seriál)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)

TV pořady

2011 Friends for Change Games (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace