foto

Lucas Till

  • nar. 10.8.1990 (30 let)
    Fort Hood, Texas, USA

Biografie

Narodil se 10. srpna 1990 jako Daniel Lucas Do v Fort Hood, Texas. Jeho otec byl podplukovník v armádě a i proto se často stěhoval. Má mladšího bratra. Většinu svého dětství přesto strávil v Marietta, Georgia. Momentálně žije v Atlantě.

V dětství si rodiče všimli jeho nadání, co se týče napodobování zvuků a postav. A proto ho zapsali do školy herectví. Už v deseti začal natáčet reklamy, ve dvanácti byl obsazen do DOBRODRUŽSTVÍ OCIEE NASHOVÉ.

Jeho první hlavní filmová role byla Jack Cash, bratr Johnnyho Cashe v životopisném filmu WALK THE LINE. Po této roli vystupoval v několika nezávislých filmech televize Lifetime. V roce 2008 vyhrál konkurz na roli Travise Brodyho v HANNĚ MONTANĚ. Poté se objevil i po boku Jackieho Chana ve filmu CHŮVA V AKCI. V roce 2011 se objevil ve dvou větších filmech a to SVĚTOVÉ INVAZI a X-MEN:PRVNÍ TŘÍDA.

Říká o sobě, že je křesťan. Často o něm bulvár spekuluje jako o milenci některé z mladých hereček nebo zpěvaček. Údajně chodil třeba s Kaylsee Collins nebo Taylor Swift. Na střední škole cvičil Jiu Jitsu. Mezi kapely, které si rád poslechne, patří Rammstein, Flogging Molly nebo System of a Down. A rád by si zahrál po boku Al Pacina, Roberta de Nira nebo Brada Pitta.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2020 Son of the South
2017 Michael Jackson's Halloween (TV film)
2016 Démon minulosti
Monster Trucks
X-Men: Apokalypsa
2015 Město statečných
2014 Amazing Spider-Man 2
Doupě vlků
Kristy
Sins of Our Youth
The Curse of Downers Grove
X-Men: Budoucí minulost
2013 Crush
Stoker
Wet and Reckless
Špionáž
2012 Dark Hearts
2011 Světová invaze
Vs
X-Men: První třída
2010 Chůva v akci
2009 Hannah Montana
Laid to Rest
Lost & Found Family, The
2008 Dance of the Dead
2006 Jiná než ti ostatní (TV film)
The Other Side
2005 Walk the Line
2004 Lightning Bug
Pee Shy
2003 Dobrodružství Ociee Nashové

TV seriály

2021 MacGyver (TV seriál)
Abduction + Memory + Time + Fireworks + Dispersal (S05E15)
H2O + Orthophosphates + Mission City + Corrosions + Origins (S05E14)
Barn Find + Engine Oil + La Punzonatura + Lab Rats + Tachometer (S05E13)
další epizody (12)
2020 MacGyver (TV seriál)
Eclipse + USMC-1856707 + Step Potential + Chain Lock + Ma (S05E03)
Thief + Painting + Auction + Viro-486 + Justice (S05E02)
Resort + Desi + Riley + Window Cleaner + Witness (S05E01)
další epizody (16)
2019 MacGyver (TV seriál)
Mason + Cable + Choices (S03E22)
Treason + Heartbreak + Gum (S03E21)
No-Go + High-Voltage + Rescue (S03E20)
další epizody (12)
2018 MacGyver (TV seriál)
Matty + Ethan + Fidelity (S03E10)
Specimen 234 + PAPR + Outbreak (S03E09)
Revenge + Catacombs + Le Fantome (S03E08)
další epizody (21)
2017 MacGyver (TV seriál)
MacGyver + MacGyver (S02E23)
Bullet + Pen (S02E11)
War Room + Ship (S02E10)
další epizody (22)
2016 MacGyver (TV seriál)
Scissors (S01E11)
Pliers (S01E10)
Chisel (S01E09)
další epizody (11)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Legenda o Zlaté paži (S01E07)
2009 Fear Clinic (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Things to Do in Phoenix When You're Dead (S05E02)
2008 Dr. House (TV seriál)
Radujme se, veselme se (S05E11)

Dokumentární

2011 Children of the Atom: Filming X-Men: First Class

Hudební videoklipy

2009 Taylor Swift - You Belong With Me (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce