foto

Alcide Pasquini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tutto tutto niente niente
2008 Pavel VI. - papež v bouřlivých časech (TV film)
1970 Ma chi t'ha dato la patente?
1966 Uccidi o muori

TV seriály

2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2006 Capri (TV seriál)
Nati ieri (TV seriál)
2005 Grandi domani (TV seriál)
Nebbie e delitti (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1967 Il triangolo rosso (TV seriál)

Dokumentární

2007 Italské letectvo za 2. světové války (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky