foto

Helen Baxendale

  • nar. 7.6.1970 (49 let)
    Wakefield, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • - Její rodné jméno je Helen Victoria Baxendale. (Michael02)

  • Přátelé (TV seriál) (1994)

    - Helen Baxendale, která ztvárnile postavu Emily, byla ze seriálu vyškrtnuta dříve, než se plánovalo, jelikož otěhotněla. (DareDeer)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Heidi: Queen of the Mountain
2011 Anonym
2010 The Rendezvous
2009 Beyond the Pole
Slečna Marplová: Kapsa plná žita (TV film)
2007 Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley (TV film)
2006 The Only Boy for Me (TV film)
2003 Skagerrak
2002 Lost in the Snow
Zamilovaný gigolo
2000 Rafinovaný zloděj
Skoncujme to do pondělka
1997 Investigator, The (TV film)
Macbeth
1996 Bolše Vita
Crossing the Floor (TV film)
Vadí, nevadí (TV film)
1993 The Marshal (TV film)

TV seriály

2019 Kuků (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)
2018 Kuků (TV seriál)
Opening Night (S04E06)
Walkabout (S04E05)
Trapped (S04E04)
další epizody (6)
2016 Kuků (TV seriál)
The Holiday (S03E07)
Sid's Big Day (S03E06)
University Challenged (S03E05)
další epizody (7)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Habeas Corpus (S18E01)
2014 The Secrets (TV seriál)
Kuků (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Neighbourhood Watch (S02E06)
Ken at Work (S02E05)
další epizody (7)
Smrt v ráji (TV seriál)
Death of a Detective (S03E01)
Law & Order: UK (TV seriál)
Flaw (S08E01)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2012 Kuků (TV seriál)
The Wedding (S01E06)
Connie Sings (S01E05)
Grandfather's Cat (S01E04)
další epizody (6)
Inspector George Gently (TV seriál)
The Lost Child (S05E03)
2011 Únos a výkupné (TV seriál)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Blues kontrakultury (S03E04)
2003 Krůček k vraždě (TV seriál)
Justice (S03E07)
2001 Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
2000 Tales from the Madhouse (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
1999 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Přátelé (TV seriál)
Výjezd s poldou (S05E20)
1998 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (6)
Přátelé (TV seriál)
Sněžný muž (S05E06)
Phoebe a dobrý skutek (S05E04)
Jak se Ross přeřekl (S05E01)
další epizody (13)
1997 Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)

Dokumentární

2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace