foto

Kazuja Kamenaši

  • nar. 23.2.1986 (33 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Higašino Keigo: Tegami (TV film)
2017 P to JK
Ucukušii hoši
2015 Joker Game
2014 Bankúbá no Asahi
KAT-TUN Countdown Live 2013 (koncert)
2013 Ore Ore
2012 Jókai ningen Bem
2011 3 nen B gumi Kinpachi Sensei SP (TV film)
2009 Gokusen: The Movie
2006 Júki (TV film)
2005 Kindaiči šónen džikenbo: kjúkecuki densecu sacudžin džiken (TV film)

TV seriály

2019 Strawberry Night Saga (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (11)
2018 Final Cut (TV seriál)
2017 Boku, unmei no hito desu (TV seriál)
2016 Kaitó Jamaneko (TV seriál)
2015 Sekando Rabu (TV seriál)
2013 Tókjó bandowagon (TV seriál)
2011 Jókai ningen Bemu (TV seriál)
2010 Jamato Nadešiko šiči henge (TV seriál)
2009 Kami no šizuku (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
2008 Ičipondo no fukuin (TV seriál)
2006 Sapuri (TV seriál)
Tatta hitocu no koi (TV seriál)
2005 Gokusen 2 (TV seriál)
Nobuta. O produce (TV seriál)
Seišun no amigo (E10)
Wakaretemo tomodači (E09)
Onna o nakasu otoko (E07)
další epizody (9)
1999 3nen Bgumi Kinpači-sensei (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace