foto

Gordon Lam

  • nar. 21.9.1967 (53 let)
    Hongkong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Election 3
Jin qian di guo: Dian feng zhi zhan
Zhi chi
Zong shi you ai zai ge li
2020 Hand Rolled Cigarette
2019 P feng bao
Zhui long II: Zei wang
2018 Nobody Nose
2017 Always Be with You
Dealer/Healer
Na pokraji šílenství
Shi mian
Žádná volba
2016 Buddy Cops
Na nian xia tian ni qu le na li
The Moment
Trivisa
Xiong shou hai wei shui
2015 An Inspector Calls
Ulterior Motive
消失的凶手
2014 Qie ting feng yun 3
Z feng bao
2013 Li bi hua gui mei xi lie: Qi huan ye
Ohnivá bouře
Zhi yue liang
2012 Che shou
Drogová válka
Han zhan
2011 Bao wei zhan dui zhi chu dong la! Peng you!
Jednoduchý život
Soeng ho tou
2010 Děs za zdí
Ip Man 2
2009 Nemilosrdný
Tou qi
2008 Ip Man
Ji dong bu dui - ren xing
San bu guan
Vrabčák
2007 Chu ai ji ji
Mui dong bin wan si
Tie san jiao
Xiong di
Zang li zha Fit ren
Šílený detektiv
2006 Akce nemluvně
Chao ban bao bao
De xian yin cha
Hak se wui yi wo wai kwai
Psanci
Shi nai wu yi zuo
Tin sun yut dui
2005 Mei li jiu ba
Tong meng qi yuan
Volba
2004 A1 tou tiao
Jiang hu
Long feng dou
Tian xia wu zei
2003 Volavka III
2002 Volavka
2001 Ai jun ru meng
You qing yin shui bao
2000 Deathnet.com
1999 Gen-X Cops
1997 Yung po giu yeung
1996 Hong Kong Show Girls
The Eighth
Xin Shang Hai tan
1995 Gong chuang tian ya (TV film)
Mi jian fan
1994 Burden of Proof (TV film)
Xin nan huan nu ai
1993 Can't Stop Loving You (TV film)
1992 Gai shi ying xiong
Qun xing hui (TV film)
1989 Ying xiong zhong ying xiong (TV film)

TV seriály

2018 The Great Adventurer Wesley 1 (TV seriál)
2001 Jiu shi gu xiang chun (TV seriál)
1989 Gai shi hao xia (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky