foto

Ye-hee Yoon

  • nar. 1.2.1968 (52 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ajik saranghago issseubnikka?
Gwisineui hyanggi
Inteonhyeongsa okyeongsik
2017 Dolawayo busanhange
Sarangbadji moshan yeoja
2014 Bom

TV seriály

2018 Nae yeonjeokeui modeun geos (TV seriál)
2017 Himssen yeoja dobongsoon (TV seriál)
Mijesageon imsijeondamban (TV seriál)
Singgeul wayipeu (TV seriál)
2016 Deulsseokdeulsseok paemilli (TV seriál)
Kaerieoleul kkeuneun yeoja (TV seriál)
2015 Areumdawoon dangsin (TV seriál)
Meoli simneun nal (TV seriál)
Orenji mamalreideu (TV seriál)
2014 Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
2012 Hanbando (TV seriál)
Leobeu eogein (TV seriál)
2011 Paradaiseu mokjang (TV seriál)
Siti hyunteo (TV seriál)
2009 Agassileul bootakhae (TV seriál)
Janghwahongryeon (TV seriál)
2007 Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
2006 Goong S (TV seriál)
2005 Nae ireumeun Kim Sam-sun (TV seriál)
1998 Geojitmal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky