foto

Scott Shaw

  • nar. 23.9.1958 (62 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sandy Wexler
2015 Max Hell Frog Warrior: A Zen Rough Cut
2008 Adventures of Ace X and Kid Velvet, The
Vampire Black: Trail of the Dead
2007 Vampire Noir
Witch's Brew
2006 9mm Sunrise
Killer: Dead or Alive
2005 Final Kiss, The
2004 Super Hero Central
Vampire Blvd.
2003 Hitman City
Rock n' Roll Cops 2: The Adventure Begins
2002 Max Hell Frog Warrior
Rock n' Roll Cops
2001 Undercover X
2000 Poppugurûpu koroshiya
1999 Ghost Taxi
Ride with the Devil
1998 Armageddon Boulevard
Crimes of the Chupacabra
Guns of El Chupacabra II: The Unseen
1997 Guns of El Chupacabra
Hollywood Cops
Pocket Ninjas
1996 Shotgun Boulevard
Toad Warrior
1995 Exploding Angel
1994 Samurai Ballet
1993 Atomic Samurai
Někdo to rád studené
1992 Inside Out II
Legend of the Roller Blade Seven
Return of the Roller Blade Seven
Samurai Vampire Bikers From Hell
Smrtící mstitel
1991 Do cizích rukou (TV film)
Palomino (TV film)
Terminátor 2: Den zúčtování
The Roller Blade Seven
Trest smrti
1990 Sunset beat (TV film)
1985 Blade in Hong Kong (TV film)

TV seriály

2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Polda z Marsu (TV seriál)
Každý ví, že je to Windy (E16)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
B.C. (E06)
2004 John Henson Project, The (TV seriál)
1991 Eddie Dodd (TV seriál)
Man of the People (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Dobrý rytíř MacGyver - 2. část (S07E08)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Robbery (S01E03)
1989 Coach (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
Wolf (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2005 Dinner and Drinks
Interview

Producentská filmografie

Filmy

2008 Angel Blade
2007 Witch's Brew
2006 One Shot Sam
1999 Blade Sisters
1996 Rollergator
1995 Little Lost Sea Serpent

Dokumentární

2018 Tsukiji shijo

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Angel Blade
2007 Witch's Brew
2006 One Shot Sam

Dokumentární

2018 Tsukiji shijo

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Witch's Brew
1999 Blade Sisters
1996 Rollergator

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 One Shot Sam
1999 Blade Sisters

Dokumentární

2018 Tsukiji shijo

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky