foto

Ifádansi Rashad

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Hudba hrát nepřestala
2010 Oxy-Morons
2009 Une Aventure new-yorkaise (TV film)
2004 Street Tales of Terror
2002 Warning: Parental Advisory (TV film)

TV seriály

2020 Dobrý boj (TV seriál)
The Gang Gets a Call from HR (S04E03)
2019 Paní Fletcherová (TV seriál)
Welcome Back (E07)
Solar Glow (E06)
Invisible Fence (E05)
další epizody (6)
The Code (TV seriál)
Back on the Block (E04)
Dobrý boj (TV seriál)
The One About the End of the World (S03E10)
The One Where the Sun Comes Out (S03E09)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 422 (S02E03)
Jak prosté (TV seriál)
Písečné pasti (S06E08)
2016 Paní ministryně (TV seriál)
Pilíř (S03E02)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Zlaté ručičky (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky