foto

Liv Mjönes

  • nar. 18.9.1979 (39 let)
    Kista, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Slunovrat
2018 Maria Wern - Almedalen (TV film)
2017 All Inclusive
2016 Vážná hra
2015 Jag vill nå dig
Tsatsiki, farsan och olivkriget
2013 Poslední rozloučení
Zločiny z vášně: Štědrý večer nastal (TV film)
2012 Hamilton: V zájmu státu
2011 Líbej mě
Stockholm East
2009 Vägen hem
2007 Se upp för dårarna
2006 Innan du slår i marken
2003 Zamilovaný kněz

TV seriály

2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (8)
Sthlm Rekviem (TV seriál)
Öga För Öga: Del 2 (E10)
Öga För Öga: Del 1 (E09)
Cinerama: Del 2 (E08)
další epizody (10)
2017 Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Jävla klåpare (TV seriál)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Wallander (TV seriál)
Försvunnen (S03E02)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
Solsidan (TV seriál)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Hotell Kantarell (TV seriál)
2005 Coachen (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace