foto

Kenneth McGregor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Elfette Saves Christmas
Exit 0
Offstage Elements
2018 The Church
2016 Hobo Heyseus
2015 Risk Factor
Voiceless
2013 A Rose on Ninth Street
2012 Two Hundred Thousand Dirty
2008 A Trip to Swadades
Pink Eye
2003 Pianistova dcera (TV film)
Unesená: Příběh Elizabeth Smartové (TV film)
2002 10,000 Black Men Named George (TV film)
Švindl
2001 Slepá ulice
2000 X-Men
Špinavá záležitost (TV film)
1999 Beznaděj (TV film)
Hurikán v ringu
Rocky Marciano (TV film)
1997 Stopa masového vraha
1992 Hra na vraha 4
1991 Loupež v Lufthanse (TV film)
1990 Drsná čtvrť
1989 Povídky z New Yorku
1988 Koktejl
Mozek
Shadow Dancing
The Child Saver (TV film)
Zběsilý
1987 Blindside
Primal Scream
The Big Town
1984 Muppets dobývají Manhattan

TV seriály

2002 Street Time (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Perfect Strangers (S03E10)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Badge of Honor (S01E23)
1987 Diamonds (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)

Dokumentární

2018 Made A Movie, Lived To Tell
Papež a jeho vliv v historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky