foto

Devon Bostick

  • nar. 13.11.1991 (27 let)
    Etobicoke, Toronto, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Devon se narodil v Torontu (Ontario). Jeho Matka pracuje na castingu pro herce. Otec - Joe Bostick je také herec. Devon začal hrát když byl v páté třídě základní školy. Je absolventem školy Etobicoke School of Arts v Torontu.

Nejprve měl roli v televizním seriálu DEGRASSI: THE NEXT GENERATION a ve filmu CITIZEN DUANE. Jeho práce také zahrnovala role v GODSAND, FUGITIVE PIECES a THE STONE ANGEL. Ve filmu ADORATION (OBDIV) hraje chlapce, kterého vychoval strýc po smrti jeho rodičů. Také měl role v THE POET (BÁSNÍK VÁLKY), V SAW VI jako Brent a ASSASSIN CREED: LINEAGE jako Ezio Auditore. Bostic také hrál Eričina bratra v seriálu BEING ERICA. Hlavně si ale zahrál ve filmové adaptaci komiksu Diary Of A Wimpy Kid, kde hrál Rodrika - Bratra hlavní postavy (Gregga). Tyto filmy se jmenují DENÍK SLABOCHA a DENÍK MALÉHO POSEROUTKY 2.

TheSantiago

Herecká filmografie

Filmy

2017 Okja
2015 Being Charlie
Regresión
2014 Small Time
2012 Deník malého poseroutky 3
Smrt před svítáním
Únik z džungle
2011 Deník malého poseroutky 2
Donucen ke zločinu
Hidden 3D
Sacrifice
2010 Deník slabocha
Verona
2009 Assassin's Creed: Lineage
Saw 6
Survival of the Dead
2008 Guns (TV film)
Obdiv
Princezna (TV film)
Roxy Hunter and the Horrific Halloween (TV film)
2007 Básník války
Fugitive Pieces
Narušený život (TV film)
Naše dcera
Saw 4
The Altar Boy Gang (TV film)
Tvář anděla
2006 Král smutku
Občan Duane
Prci, prci, prcičky: Nahá míle
2005 Jezdci z jižního Bronxu (TV film)
Shania (TV film)
Země mrtvých
2004 Godsend
Hustle (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Truth About the Head, The
2002 Hledání zbloudilé duše (TV film)

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
The Other Side (S04E11)
DNR (S04E09)
God Complex (S04E08)
další epizody (7)
2016 The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
další epizody (12)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Resurrection (S02E13)
další epizody (22)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Forks Over Knives (E04)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Zlomky a náznaky (S01E07)
Rookie Blue (TV seriál)
První den (S01E01)
Flashpoint (TV seriál)
Unconditional Love (S03E01)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Good Germany, The (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2009 Casper och den förbjudna filmen (TV film) - a.z.

Hudební videoklipy

2015 Lady Gaga - Til It Happens to You (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Antidepressant

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Antidepressant

Producentská filmografie

Filmy

2015 Antidepressant

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(26)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace