foto

Bill Milner

  • nar. 4.3.1995 (22 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

William Henry "Bill" Milner je mladý anglický herec, ktorého si diváci mohli všimnúť najmä v rolách Willa Proudfoota v komediálnej dráme Son of Rambow alebo v úlohe Edwarda v dráme Is Anybody There?, kde si zahral po boku Michaela Caina. Na začiatku svojej kariéry v roku 2007 si zahral aj v TV filmoch Who Killed Mrs De Ropp? a My Boy Jack.

Za svoje výkony na plátne bol odmenený viacerými nomináciami - v roku 2007 za rolu Edwarda ako najlepší nováčik (British Independent Film Awards) a najlepší výkon mladého herca v celovečernom filme (Young Artist Award). V roku 2008 získal nomináciu od "London Critics' Circle Film Award" za najlepšieho mladého herca (Is Anybody There?) a v roku 2010 rovnakú nomináciu za rolu vo filme Sex & Drugs & Rock & Roll. V roku 2011 sa predstavil ako mladý Magneto v X-Men: Prvá trieda.

Bill Milner žije s rodinou v meste Middlesex v Anglicku a navštevuje školu Teddington.

Matej "taupobraf" Cvengroš

Herecká filmografie

Filmy

2018 Apostle
2017 iBoy
The Lodgers
2016 Anthropoid
2015 Zima
2014 The 7.39 (TV film)
2013 Noční jízda
2012 Rozbitý svět
2011 X-Men: První třída
2010 Disco
Sex & Drugs & Rock & Roll
2009 Kazeta
Skellig (TV film)
2008 Je tady někdo?
Pop Art
2007 Legenda o mém synovi (TV film)
Malý Rambo
Who Killed Mrs De Ropp? (TV film)

TV seriály

2012 Secret of Crickley Hall, The (TV seriál)
2009 School of Comedy (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace