foto

Sonia Vigneault

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Příchozí
2010 Route 132
2005 Familia
1995 Zigrail

TV seriály

2016 District 31 (TV seriál)
Mémoires vives (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (4)
2015 Mémoires vives (TV seriál)
Episode 22 (S03E22)
Episode 19 (S03E19)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (7)
2014 Mémoires vives (TV seriál)
Episode 23 (S02E23)
Episode 21 (S02E21)
Episode 19 (S02E19)
další epizody (9)
2013 Mémoires vives (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (9)
2012 Unité 9 (TV seriál)
2010 Les rescapés (TV seriál)
2005 René Lévesque (TV seriál)
2004 11 Somerset (TV seriál)
2002 Jean Duceppe (TV seriál)
2000 Chartrand et Simonne (TV seriál)
The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Cher Olivier (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky