foto

Darrin Baker

  • nar. 7.5.1965 (55 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Můj kámoš špión
2019 Lucky Day
Nevinná lež
Stealing School
2018 Season for Love (TV film)
2017 Kodachrome
Skleněný zámek
2016 The Stepchild (TV film)
Vánoční přání (TV film)
2015 A Wish Come True (TV film)
Spotlight
2011 What Happens Next
2009 Pan Dokonalý

TV seriály

2021 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Holky si nemůžou pomoct (S04E03)
2020 Most Dangerous Game (TV seriál)
The Rules (E03)
The Comey Rule (TV seriál)
Night One (E01)
2019 Soukromé očko (TV seriál)
The Life of Riley (S03E04)
2018 In Contempt (TV seriál)
The Rules of Engagement (E04)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch bez hranic (S12E04)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
The Bone Orchard (S01E01)
Dobrý doktor (TV seriál)
Mount Rushmore (S01E02)
Výkupné (TV seriál)
The Artist (S01E10)
Zpátky do práce (TV seriál)
Závěr (S01E13)
Kravaťáci (TV seriál)
Mudmare (S07E03)
2016 Eyewitness (TV seriál)
Savior Unknown (E09)
Já, společnice (TV seriál)
Návrat domů (S01E12)
People of Earth (TV seriál)
Significant Other (S01E06)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Nepřítel (S01E04)
Dark Matter (TV seriál)
But First, We Save the Galaxy (S02E13)
Darebák (TV seriál)
The Dime Tour (S03E15)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Útěky (S01E05)
Není to pro každého (S01E04)
The Lottery (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Grounded (S05E08)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
Major Crimes (S05E09)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Past na Murdocha (S06E13)
2012 Firma (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
The Ron James Show (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Custody (S02E13)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Inconceivable (S09E14)
2001 Queer as Folk (TV seriál)
The Art of Desperation (S01E06)
2000 Zákon a pořádek (TV seriál)
Mega (S10E18)
1998 Zákon a pořádek (TV seriál)
Stalker (S08E18)
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Využij dne (S01E30)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
C.O.P.S. (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
T. and T. (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1985 Jayce and the Wheeled Warriors (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky