foto

Renny Rye

  • nar. 2.12.1947 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Půlnoční film (TV film)
1982 Ghost in the Water

TV seriály

2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zločin a trest (S19E02)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Svatí a hříšníci (S18E05)
Blízké setkání nového druhu (S18E02)
2015 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Balada o midsomerském hrabství (S17E03)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Divoká sklizeň (S16E03)
2012 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy podle horoskopu (S15E03)
Vražda nevinnosti (S15E02)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Posvátná víra (S14E07)
Nedokonale dokonalé vraždy (S14E04)
Fit pro vraždu (S13E08)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Šílená Molly (S13E05)
Guillaumův meč (S13E01)
Slídil (S12E06)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Pomsta špionů (S12E03)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dny bezvládí (S11E06)
Stíny minulosti (S11E03)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rockerova pomsta (S10E04)
Zvíře v nás (S10E02)
2006 Vital Signs (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Na nesprávné stopě (S09E04)
Láska až za hrob (S09E02)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rodinná firma (S08E07)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvý ve vodě (S08E02)
Duchové minulosti (S07E07)
2001 Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
2000 Close & True (TV seriál)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 Big Women (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
Family Money (TV seriál)
Karaoke (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
1993 Lipstick on Your Collar (TV seriál)
1991 Odvrácená strana ráje (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada lovecké chaty (S03E11)
Vražda na maškarním plese (S03E10)
1990 TECX (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na mysu (S02E01)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Křížový král (S01E09)
Dobrodružství na moři (S01E07)
Rhodský trojúhelník (S01E06)
další epizody (5)
The Paradise Club (TV seriál)
1987 Gemini Factor, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
December Rose, The (TV seriál)
1984 Box of Delights, The (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1982 Squadron (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace