foto

Teller

  • nar. 14.2.1948 (71 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Director's Cut
2015 Žraločí tornádo 3 (TV film)
2012 Atlasova vzpoura: 2. část
2009 Futurama: Fialový trpaslík (video kompilace)
2008 & Teller
& Teller 2
2007 Spanking Lessons
1999 Zoey's Zoo (TV film)
1995 Největší světová kouzla 2 (TV film)
Čáry máry fuk
1994 Kam zmizela hlídka 54?
1989 Penn & Teller Get Killed
1988 Gandahar
1987 Long Gone (TV film)
1986 My Chauffeur

TV seriály

2018 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Kulminace první noci (S12E08)
Manželský kompromis (S12E01)
Asymetrie vázacího motýlka (S11E24)
2017 Dice (TV seriál)
The Twelve (S02E04)
2011 Penn a Teller lžou (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Kouzelná Líza (S22E18)
2010 Penn a Teller: Oblafni mě! (TV seriál)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
In the Room (S06E08)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Štěstí je žena (S01E08)
1999 Kutil Tim (TV seriál)
Vážná příhoda s kolenem (S08E15)
Simpsonovi (TV seriál)
Všechna sláva, polní tráva (S11E06)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Day of the Dead (S05E08)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Jenny's Non-Dream (S01E13)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Unpleasant World of Penn & Teller, The (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tajemství kasina (TV film)
2010 Kick in the Head: The Lure of Las Vegas, A (TV film)
2008 Women in Boxes
2003 Magic and Mystery Tour (TV seriál)
Nostradamus: 500 let poté (TV film)
Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 & Teller
& Teller 2

Dokumentární

2013 Tim's Vermeer

Scenáristická filmografie

TV seriály

1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Staired in Horror (S06E09)

Host

TV pořady

2018 Fool Us, Behind the Magic (TV pořad)
2016 The Grand Tour (TV pořad)
2015 Hovory o hvězdách (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Wizard Wars (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2012 Výlety na skok (TV pořad)
2011 The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Criss Angel: Mistr magie (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Faktor strachu (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Sin City Spectacular (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Howard Stern Interview, The (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1990 The Word (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace