foto

Ross Katz

  • nar. 19.5.1971 (48 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Poslední cesta (TV film)
Road, Movie
2006 Marie Antoinetta
2003 Ztraceno v překladu
2002 Projekt Laramie
2001 V ložnici
1999 Trick

Dokumentární

2009 Road Movie

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Choice
2014 Adult Beginners
2009 Poslední cesta (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Souboj s podsvětím

Dokumentární

2015 Il était une fois...: Lost in Translation (TV film)
2003 Il était une fois... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky