foto

Ennio Coltorti

  • nar. 21.3.1949 (70 let)
    Roma, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Mannaggia alla miseria (TV film)
2007 Uomo privato, L'
2005 Svatý Petr (TV film)
2002 Tutto in quella notte (TV film)
2001 Hannibal
1999 Li chiamarono... briganti!
1998 Nicholasův dárek (TV film)
1997 Osmnáctý anděl
1996 Ninfa plebea
1995 Pasolini, un delitto italiano
1993 Una storia italiana (TV film)

TV seriály

2000 Don Matteo (TV seriál)
1998 Lui e lei (TV seriál)
Primo cittadino (TV seriál)
1997 Linda e il brigadiere (TV seriál)
1994 Chobotnice 7 (TV seriál)
1993 Si, ti voglio bene (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1985 Cyrano z Bergeracu (TV film)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky