foto

Billy Aaron Brown

  • nar. 28.7.1981 (38 let)
    Clarinda, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Halfway
2010 Masakr na střední škole
2009 Strip, The
2007 Bezhlavý jezdec
First Night
2006 Šavlozubý tygr (TV film)
2004 Searching for David's Heart (TV film)
Uvidíme na žíněnce (TV film)
2003 Jeepers Creepers 2
2002 První jízda
2001 Sestry na Bahamách

TV seriály

2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Chin Check (S01E03)
Mike a Molly (TV seriál)
Kdo probudí Kay (S05E18)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Duchové minulosti (S13E21)
2008 Imaginary Bitches (TV seriál)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
Mean Ghost (S02E15)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rudá buňka (S02E20)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
2001 Tak málo času (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Nineteen (S01E19)
Chapter Sixteen (S01E16)
1999 Undressed (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky