foto

Mark Williams

  • nar. 22.8.1959 (58 let)
    Bromsgrove, Worcestershire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Curse of The Buxom Strumpet
2018 Pračlověk
2017 Heidi: Queen of the Mountain
2016 We're Going on a Bear Hunt
2011 Albert Nobbs
Flutter
Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
2010 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
2009 Blood in the Water (TV film)
Harry Potter a Princ dvojí krve
Inspector George Gently: Gently in the Night (TV film)
Slečna Marplová: Proč nepožádali Evanse? (TV film)
2007 A Room with a View (TV film)
Harry Potter a Fénixův řád
Hvězdný prach
2006 Viva Blackpool (TV film)
2005 Harry Potter a Ohnivý pohár
Tristram Shandy
2004 Agent Cody Banks 2
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
2003 Fast Show Farewell Tour, The (TV film)
2002 Anita a já
Dick Whittington (TV film)
Harry Potter a Tajemná komnata
Nečistá hra
Rozpolcená srdce
Shackleton (TV film)
2001 "Jumpers for Goalposts"
Combat Sheep (TV film)
Zloději a vyděrači
Ztracený dárek (TV film)
2000 Happy Birthday Shakespeare (TV film)
1999 Hunting Venus (TV film)
Whatever Happened to Harold Smith?
1998 Ted & Ralph (TV film)
Zamilovaný Shakespeare
1997 Pidilidi
1996 101 dalmatinů
1995 Big Game, The (TV film)
1994 Jutský princ
1991 Merlin of the Crystal Cave (TV film)
1988 Tumbledown (TV film)
1987 Letní sezóna
Out of Order
1982 Privileged

TV seriály

2018 Otec Brown (TV seriál)
Dvojí smrt Hercula Flambeaua (S06E10)
Květina golfového hřiště (S06E09)
Kočka Mastigatus (S06E08)
další epizody (9)
2017 Otec Brown (TV seriál)
Strom pravdy (S06E01)
Kajícník (S05E15)
Oheň z nebes (S05E14)
další epizody (15)
2016 Otec Brown (TV seriál)
Jakubova hvězda (S05E01)
Hněv barona Samdi (S04E10)
Hříchy otce (S04E09)
další epizody (11)
2015 Drunk History (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Amenhotepova kletba (S03E02)
Muž ve stínu (S03E01)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Rebelka (S01E07)
Návrat domů (S01E05)
Otec Brown (TV seriál)
Zákony pohybu (S02E10)
Smrťák (S02E09)
Trofej plukovníka Gerarda (S02E08)
další epizody (10)
2013 Blandings (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Modrý kříž (S01E10)
Starosta a kouzelník (S01E09)
Maska smrti (S01E08)
další epizody (10)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
The Graveyard Shift (S04E03)
Eve of the War (S04E01)
Pán času (TV seriál)
Síla na třetí (S07E04)
Dinosauři na vesmírné lodi (S07E02)
2010 Indický lékař (TV seriál)
2008 Rozum a cit (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2006 Saxondale (TV seriál)
2005 Help (TV seriál)
The Rotters' Club (TV seriál)
2004 Carrie & Barry (TV seriál)
Ministry of Mayhem (TV seriál)
2003 Grass (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Star (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
Happiness (TV seriál)
2000 Gormenghast (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
The Strangerers (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
In Exile (TV seriál)
The Canterbury Tales (TV seriál)
1994 Fast Show, The (TV seriál)
Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
Health and Efficiency (TV seriál)
The Smell of Reeves and Mortimer (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Bottom (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
Kinsey (TV seriál)
1989 KYTV (TV seriál)
Making Out (TV seriál)
1988 Červený trpaslík (TV seriál)
Škvíra ve stázi (S02E04)
Rovnováha sil (S01E03)
Konec (S01E01)
1987 Storyteller, The (TV seriál)

Dokumentární

2017 Harry Potter: A History of Magic
2011 Harry Potter a jeho 50 nej (TV film)
2009 Steve Coogan: The Inside Story (TV film)
2004 Cinemaker
Mark Williams na kolejích (TV seriál)
2002 Průmyslové objevy (TV seriál)

TV pořady

1998 Fast Show Live, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace